Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Τα γενέθλια του blog

Σήμερα το ιστολόγιο - που στο μεταξύ έχει αναπτυχθεί σε 14 τμήματα - κλείνει 2 χρόνια ζωής. Έχει πάρει την τελική του μορφή και κάποια στιγμή στο μέλλον, οι θεματικές του ενότητες θα ολοκληρωθούν μ' ένα ιστολόγιο για την Ελλάδα.
Προς το παρόν έχω ετοιμάσει μια λίστα 110 - 120 βιβλίων για τους αρχαίους πολιτισμούς, την παγκόσμια κι ελληνική μυθολογία, τις αρχαίες επιστήμες, τη μαγεία, τις μυστικές κοινωνίες, το θέατρο, τα μαθηματικά, την επιστημονική φαντασία και την ελληνική λογοτεχνία, τα οποία σκέφτομαι να παραγγείλω τον άλλο μήνα.
Με αυτά τα βιβλία, νομίζω ότι η βιβλιοθήκη που ξεκίνησα να φτιάχνω πριν από 3 χρόνια, θα ολοκληρωθεί επίσης. Στο μεταξύ, έφερα επιτέλους τη Δομή από το πατρικό μου, είχα ανατρέξει σ' αυτή πολλές φορές φοιτήτρια και δεν ενδιαφερόμουν ν' αγοράσω καινούργια. Τις επόμενες μέρες θ' αδειάσω ένα ράφι με προσπέκτους υλικών οικοδομής - που μπορώ πια να βρω στο διαδίκτυο - να τη βάλω, ενώ βρήκα χώρο και για τα ράφια που θα φιλοξενήσουν τα νέα βιβλία.
Κάποια στιγμή θα πρέπει να τακτοποιήσω κι αυτό εδώ το ιστολόγιο που μοιάζει με home κι όχι με info, ακόμα όμως δεν έχω σκεφτεί ποιός θα είναι ο αντιπροσωπευτικότερος τίτλος. Δεν είναι η στιγμή να το αποφασίσω, ούτε βιάζομαι. Όταν βρω λίγο χρόνο, ίσως γράψω περισσότερα για το ιστορικό όλων των blogs. Σήμερα, χρόνια πολλά και καλά :)

Δεν υπάρχουν σχόλια: